Värvning

IOGT-NTO Stockholms distrikt genomför regelbundet värvaraktiviteter för att få nya medlemmar till organisationen.

Nya medlemmar är naturligtvis viktiga för vår organisation. Vi behöver därför din hjälp med att värva fler.

Det finns inget standardiserat sätt att värva. Värvarsamtalet kan ändra sig från person till person och utgå från värvarens egna kunskaper och erfarenheter. Den som själv har missbrukarbakgrund kan använda sig av det. Eller använda engagemanget för ungdomar som ingång i rörelsen. Alla kan inte allt och vet en inte är det bättre att säga det.

Stockholms distrikt arbetar med värvning på olika sätt. Vi anordnar värvning på olika mässor eller tillsammans med föreningar. Vi uppmärksammar att vi finns på Facebook och pratar om IOGT-NTO-medlemskapet med våra vänner. Den som värvar står aldrig ensam och vi ger dig självklart alla argument du behöver!

Du som värvar får också en premie för varje värvad medlem. Premien kan ändra sig från år till år och här kan du läsa vad som gäller under 2018 (samt annan matnyttig information om du ska värva).

Är du intresserad av att värva? Kontakta Robert Lindh, verksamhetsutvecklare, på 08-672 60 19 eller robert.lindh@iogt.se. Du kan också följa vår värvningssida på Facebook: www.facebook.com/varvning.

Bli medlem

Har du hittat hit och vill bli medlem? Blir du medlem är du med och skapar en helt ny trend. Allt fler väljer bort alkoholen i sin vardag. IOGT-NTO arbetar för att minska konsumtionen av alkohol under hela året. Du blir en del av något mycket större. En gemenskap, en påverkansfaktor, en trygg och närvarande person. Vi vill bidra till ett ökat välmående och en ökad trygghet för alla – stora som små. Ditt engagemang gör stor skillnad! Bli medlem här!

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00